Aware Coaching & Advies © 2011

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Wendy Zonneveld (1968)

 Ontwikkeling en groei staan centraal in mijn visie, loopbaan

 en leven. Ik ben in mijn element als ik een bijdrage lever

 aan de ontwikkeling van mensen. Door scherpe waarneming 

 en vragen, kan ik vaak mensen raken. Samen halen we de

 kern naar boven zodat het gaat waar het echt om moet gaan.

 

Na meer dan tien jaar leidinggevende (zie CV) te zijn geweest in het voortgezet onderwijs, heb ik ontdekt dat het vak als coach mij nóg beter past. Na een opleiding bij de Coaching Academy International (geaccrediteerd door NOBCO/EMCC met keurmerk EQA), koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap en ondertussen kan ik met trots zeggen dat Aware Coaching & Advies een prachtig succesvol bedrijf is.

Het mooie van het coachen vind ik dat ik na ieder gesprek effect zie. Er gebeurt iets met de ander, de gecoachte komt in beweging en neemt zelf (weer) de regie. De gecoachte gaat anders weg dan toen hij of zij kwam. De gesprekken leveren rust, inzicht of overzicht op.

Als coach richt ik me zowel op medewerkers als op leidinggevenden. Voor leidinggevenden is het prettig dat ik weet voor welke dilemma's een leidinggevende kan komen te staan. Maar of je nu een werknemer of leidinggevende bent... als je vastloopt, is het belangrijk om iemand te vinden die onafhankelijk en zonder belang kritische vragen kan stellen. Iemand bij wie je je helemaal open kan stellen. Door een goede balans tussen warmte en afstand, bereik ik dat mensen zich kwetsbaarder opstellen dan ze normaal gewend zijn te doen.

Mijn drive is om ieder mens zijn potentieel volledig te laten benutten en meer voldoening te laten halen uit werk en leven. Door mijn hart voor mensen, scherpe waarnemingsvermogen, rake analyse en resultaatgerichtheid, zorg ik ervoor dat iedere gecoachte tot nu toe tevreden is en zijn/haar persoonlijke effectiviteit en kracht vergroot.

Wendy Zonneveld, Aware Coaching & Advies, Apollo 38 3769 TD Soesterberg,

06-19643566, voor contact via de mail klik hier

"Je hebt me echt dat

 duwtje in mijn rug en het

 vertrouwen gegeven dat

 ik nodig had op een lastig

 moment in mijn leven. De

 gesprekken hadden een

 vaste omlijning en

 daardoor werd het nooit

 zweverig. Ik ben je

 enorm dankbaar voor wat

 je me gegeven hebt!"

Marinka

lees meer referenties